Konsert Sekolah 2014

Tarikh : 19 July 2014

Tempat : Dewan sekolah

Masa : 7:30pm-11:00pm

Konsert sekolah pada tahun ini telah dilangsungkan pada 19 July 2014 ( Sabtu ). Ahli-ahli pengawas pusat sumber yang bertugas telah berkumpul di dewan sekolah seawal pukul 8:00 pagi untuk membuat persiapan. Pada waktu petang, ahli-ahli pengawas pusat sumber telah menguji PA system dan semua mic yang akan digunakan semasa konsert sekolah. Semua ahli yang bertugas telah melaksanakan tugas dengan bersungguh-sungguh dan penuh semangat.  Atas usaha PPS dan kerjasama dengan Kelab Drama serta pihak lain yang berkenaan,  Konsert sekolah 2014 telah berjalan dengan lancar pada malam tersebut.

Seorang pengawas pusat sumber sedang mendengar suara dari mic untuk memastikan suara tersebut berada dalam suara yang sesuai.

Seorang pengawas pusat sumber sedang mendengar suara dari mic untuk memastikan suara tersebut berada disiarkan dengan jelas.

Seorang pengawas pusat sumber sedang menangkap gambar tentang acara-acara yang dijalankan dalam konsert sekolah.

Seorang pengawas pusat sumber sedang mengambil gambar tentang acara-acara yang dijalankan dalam konsert sekolah.